Sistemas de seguridad

Els sistemes de seguretat són conjunts d'alarmes i altres tecnologies dissenyats per a protegir, vigilar i alertar davant qualsevol situació anòmala o amenaçadora en un determinat espai. Els sistemes per a la teva casa o llar s'han convertit en essencials en la societat actual, garantint la tranquil·litat de les persones, tant en espais públics com privats.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Veure preus

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Per què és essencial comptar amb sistemes de seguretat a casa?

En una era en la qual la seguretat s'ha convertit en una prioritat, la protecció de la llar emergeix com un element fonamental en la vida de les persones. Per què és tan crucial comptar amb sistemes de seguretat a casa? La resposta va més enllà de la simple protecció de béns materials; es tracta de garantir la integritat i tranquil·litat de la nostra família i sers estimats.

Les estadístiques recents indiquen un increment en els intents d'intrusions i robatoris en llars. Aquesta realitat, encara que alarmant (mai més ben dit), subratlla la necessitat imperativa de comptar amb sistemes de seguretat de confiança com el de Bambai. Els sistemes de seguretat per a llar no sols serveixen per a alertar davant un possible accés no autoritzat, sinó que també actuen com a elements dissuasius. És a dir, la simple presència d'un sistema de seguretat pot descoratjar a potencials intrusos.

Bambai: La nova era dels sistemes de seguretat per a la llar

En el món dels sistemes de seguretat, la innovació i adaptabilitat són essencials per a respondre a les demandes canviants i les necessitats específiques de cada llar. En Bambai, no sols entenem això, sinó que hem elevat aquests principis a nous nivells. Així és com ens hem posicionat a l'avantguarda en sistemes de seguretat per a casa, brindant solucions que s'ajusten a tu i no a l'inrevés.

La nostra proposta és simple però potent: una alarma sense permanència i amb una flexibilitat al 100%. Per què insistim en la falta de permanència? Perquè creiem que la seguretat no ha d'estar lligada a contractes complicats. Has de tenir la llibertat de triar, modificar o adaptar el teu sistema de seguretat segons les teves necessitats evolucionin. És aquesta filosofia el que ens porta a dir que "El difícil és fer-ho fàcil".