Valors Bambai

Ens agradaria començar agraint el teu interès en nosaltres.

Som Bambai, una empresa jove i diferent que neix en el 2020 amb l'objectiu clar de reinterpretar el servei d'alarmes i sistemes de seguretat. Naixem per a parlar clar, directe, transparent, i estar sempre accessibles per als nostres clients.

El nostre servei és diferent, oferim una subscripció sense permanència. Volem que continuïs sent client per la qualitat del nostre servei i del nostre equip humà i no perquè tens un contracte signat. Confiem en tu, i treballarem perquè confiïs en nosaltres.

Molt parlen les empreses tradicionals sobre les meravelles de la seva tecnologia. La nostra és just l'indispensable. No té més colors, ni més funcions, ni més llums de les necessàries. Fa el seu treball i ho fa molt bé. Ens permet oferir-te un servei de qualitat i cuidar de tu i dels teus amb precisió.

Els nostres valors ens regeixen: senzillesa, adaptabilitat, proximitat, transparència, qualitat humana. Són milers els qui ens coneixen de llarg a llarg del país, i poden donar fe d'això. Si encara no ens coneixes, dona't l'oportunitat, que si alguna cosa no t'encaixa, sempre tindràs llibertat en les teves decisions.

No som gegants, per a nosaltres cada client és imprescindible. Ens esforcem a donar-te el millor servei i estar accessibles per a tu davant qualsevol dubte. I si en algun moment cometem un error, el resoldrem amb tota la professionalitat que la teva esperes de nosaltres.

John Correa

CEO y co-fundador de Bambai.