Com desconnectar alarmes de seguretat?

Alarma per a casa

Com desconnectar alarmes de seguretat?

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Com desconnectar alarmes de seguretat?

Bambai

El procediment per desconnectar alarmes de seguretat és bastant senzill i ràpid, almenys amb Bambai és així.

T'ho explicarem de seguida i, si ja tens el nostre equip, no dubtis a comprovar-ho.

Com desconnectar alarmes de seguretat?

Disposem de dues maneres diferents perquè puguis desconnectar la teva alarma de seguretat:

  • Mètode 1: És a través de l'aplicació mòbil. Això vol dir que ho pots fer tu mateix des de qualsevol lloc on estiguis: ves a l'apartat Principal de l'aplicació, posa el dit sobre la imatge del candau i deixa'l premut durant 2 segons, i ja està. D'aquesta manera la vostra alarma quedarà desactivada. Atenció: heu de fer aquest mateix procediment quan vulgueu activar l'alarma.
  • Mètode 2: És a través de nosaltres. En cas que tinguis algun problema o, per exemple, hagis perdut el dispositiu amb l'aplicació, estarem encantats d'ajudar-te a desconnectar la teva alarma de seguretat.

Si desconnecto la meva alarma, encara veuran l'activitat gravada per les càmeres?

Tot i que el servei que oferim compta amb monitorització 24/7 (vigilància al voltant del rellotge), podeu evitar que puguem veure l'activitat que registra l'alarma, ja que tant els detectors de moviment com les càmeres Wi-Fi només s'activaran i desactivaran quan ho decideixis. Per tant, la teva privacitat mai es veurà compromesa. Així que no et preocupis!

No obstant això, és el nostre deure comunicar-li que la finalitat primordial d'instal·lar una alarma de seguretat a domicili o en una fleca, boutique, gelateria, centre d'estètica, barberia o qualsevol espai comercial, és blindar aquest espai de protecció. Així doncs, si el mantens desconnectat durant molt de temps, sobretot quan els malfactors fan la seva cosa, augmentaràs la teva exposició al risc i a ser una víctima més.