Alarmes per a pis

Potser un dels aspectes més importants de tenir alarmes per a pis és l'efecte dissuasiu que exerceixen sobre els possibles intrusos. La sola presència d'un sistema d'alarma, especialment un recolzat per una empresa de seguretat de confiança com Bambai, pot fer que els lladres el pensin dues vegades abans d'intentar entrar en la teva llar. A això se suma l'assistència 24/7 i l'avís immediat a la policia que ofereixen les nostres alarmes per a pis, factors que contribueixen a una dissuasió encara més efectiva.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Com triar l'alarma adequada per al teu pis

En el món de les alarmes per a pis, no hi ha un "talla única per a tots". Cada llar té les seves pròpies particularitats i requeriments, cosa que significa que l'elecció d'una alarma ha de ser una decisió informada i personalitzada. En Bambai, som aquí per a ajudar-te a prendre la millor decisió per a la teva seguretat i la teva tranquil·litat.

El primer que cal tenir en compte en triar una alarma per al teu pis són les teves necessitats específiques. Quantes habitacions tens? Necessites protegir balcons o terrasses? Tens mascotes que podrien interferir amb els sensors? Totes aquestes preguntes són fonamentals per a determinar quin tipus d'alarma serà més efectiva en la teva llar.

A més dels components físics de l'alarma per al teu pis, un altre factor crucial és el servei de suport. En Bambai, oferim suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia. No sols et protegim, sinó que et recolzem amb un servei professional en tot moment, assegurant-te que en cas de qualsevol activitat d'alerta, serem allí per a assistir-te a avisar a les autoritats de manera immediata.

Avantatges de triar Bambai per a la teva alarma de pis

Quan es tracta de la seguretat de la teva llar, optar per l'opció més de confiança i eficient és fonamental. En Bambai, ens enorgulleix oferir un servei d'alarmes per a pis que no sols compleixi, sinó que excedeixi les teves expectatives en diversos aspectes clau.

Un dels principals problemes que els usuaris enfronten amb les companyies de seguretat és el tema de la permanència. En Bambai, adoptem una política diferent. Les nostres alarmes per a pis es caracteritzen per no tenir un contracte de permanència, oferint veritable flexibilitat. Si alguna cosa no té sentit per a tu o per a nosaltres, com les clàusules de permanència, simplement ho eliminem.

Sabem que la seguretat no té horaris. Per això, el nostre compromís amb el teu benestar és constant. Oferim suport 24/7 i assistència en l'avís a la policia en cas d'activitat d'alerta. La teva seguretat i tranquil·litat són la nostra màxima prioritat, i per això, les nostres alarmes per a pis venen amb el suport d'un equip professional disponible en tot moment.