Alarmes per a negoci, local comercial i empreses

La seguretat del teu negoci és una prioritat que no pot prendre's a la lleugera. En un món cada vegada més impredictible, comptar amb un sistema d'alarma per a negoci eficaç és més que una opció; és una necessitat. En Bambai, entenem els reptes als quals t'enfrontes diàriament per a mantenir segur el teu local o empresa, i és per això que volem oferir-te la nostra gamma d'alarmes per a negoci.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Per què necessites una alarma per al teu negoci?

Quan parlem de seguretat, les dades no menteixen. Segons les últimes estadístiques, els robatoris en negocis i locals comercials estan en augment. Si bé la policia fa tot el possible per a mantenir la seguretat a Espanya, la primera línia de defensa comença amb un sistema d'alarma per a negoci i local ben implementat. L'alarmes per a locals comercials no sols actuen com un element dissuasiu per a possibles intrusos, sinó que també et proporciona la tranquil·litat de saber que el teu local està protegit.

L'eficàcia d'una alarma per a negoci no radica únicament en la seva capacitat per a detectar i notificar un accés no autoritzat. De fet, la mera presència d'un sistema d'alarma sofisticat és sovint suficient per a dissuadir als delinqüents d'intentar qualsevol activitat il·lícita. Bambai es dedica a oferir sistemes d'alarmes per a locals comercials al millor preu que són tant visibles com efectius, creant un entorn que descoratja l'acció criminal des de l'inici.

Per què triar Bambai per a la seguretat del teu negoci?

La decisió d'instal·lar una alarma per a negoci no hauria d'implicar un compromís a llarg termini que et lligui de mans. En Bambai, entenem que les necessitats del teu negoci poden canviar. Per això oferim alarmes sense permanència, permetent-te adaptar el teu sistema de seguretat segons les necessitats canviants de la teva empresa. Aquest nivell de flexibilitat és especialment útil per a startups i petits negocis que estan en creixement.

Un dels aspectes més crítics en qualsevol sistema d'alarma per a empreses és l'assistència i el suport. El nostre compromís amb l'assistència en l'avís a policia 24/7 assegura que, si alguna cosa succeeix, t'ajudarem immediatament a prendre les mesures necessàries. En Bambai, creiem que la seguretat és un servei que ha d'estar disponible en tot moment, sense excepcions.