Alarmes per a portes d'entrada i finestres

La seguretat en la llar és una prioritat que no pot ni ha de ser subestimada. En un món en constant canvi, garantir la integritat dels nostres espais i sers estimats s'ha convertit en una missió crucial. Per això, és essencial pensar en la implementació d'eines que ens ajudin a reforçar els punts vulnerables del nostre habitatge. Dins d'aquest context, les alarmes per a portes i finestres emergeixen com a solucions indispensables. Una alarma per a porta d'entrada i finestres actua com la primera línia de defensa, especialment quan ens referim a les entrades principals i zones de fàcil accés.

Olvídate de las preocupaciones con las alarmas para puertas de entrada Bambai. Te ofrecemos soluciones completas y adaptables a tus necesidades, con planes flexibles sin permanencia y precios justos.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Per què és vital tenir una alarma en portes i finestres?

La seguretat de la llar és, sens dubte, una de les majors preocupacions per a les famílies en l'actualitat. Diàriament, ens enfrontem a notícies sobre incidents que comprometen la integritat dels nostres habitatges. Davant aquesta realitat, les alarmes per a portes i finestres es perfilen com una resposta immediata i eficient per a combatre qualsevol intent d'intrusió.

En Bambai, la nostra missió és oferir una alarma per a porta de seguretat integral. Entenem que cada llar és única, amb les seves particularitats i necessitats. És per això que els nostres sistemes d'alarmes per a portes i finestres estan dissenyats per a adaptar-se a qualsevol situació, proporcionant una protecció robusta i que transmeti confiança, i permetent que cada família pugui descansar tranquil·la, sabent que compta amb la millor defensa possible davant qualsevol amenaça.

Avantatges de triar Bambai per a les teves alarmes de portes d'entrada i finestres

Una dels primers avantatges en triar els nostres sistemes d'alarmes per a portes i finestres és la flexibilitat. Som conscients que cada llar i cada família té requeriments específics. Les nostres solucions són 100% adaptables, permetent configurar i personalitzar cada alarma segons les necessitats concretes de cada espai.

Més enllà de la tecnologia avançada que recolza les nostres alarmes per a portes d'entrada i altres punts d'accés, està el suport humà. En Bambai, oferim assistència 24/7, assegurant que en cas de qualsevol activitat d'alerta, s'assisteixi al client perquè avisi a la policia de manera immediata. Aquesta reacció ràpida pot ser la diferència entre una simple alarma i una situació de risc real.