Detectors magnètics

Els detectors magnètics han demostrat ser aliats inavaluables en la prevenció i detecció d'intrusions. Gràcies a ells, en integrar-se amb sistemes de seguretat contemporanis com les alarmes, ofereixen una primera línia de defensa que, sovint, resulta decisiva per a evitar potencials amenaces. En Bambai, comprenem profundament la rellevància dels detectors magnètics i, per això, estem compromesos amb la innovació i l'adaptació constant per a oferir el millor en tecnologia i servei.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Què són els detectors magnètics?

Els detectors magnètics són dispositius dissenyats per a garantir la seguretat en punts d'entrada, com a portes i finestres, de llars i establiments comercials. El seu mecanisme, basat en principis magnètics, consisteix en dues parts: una es col·loca en el marc fix i l'altra en la part mòbil de l'entrada. Quan totes dues parts estan en contacte, el circuit es manté tancat, però si se separen (com quan s'obre una porta o finestra), el circuit es trenca, activant un senyal d'alarma.

En Bambai, valorem la precisió i eficàcia dels detectors magnètics. Aquests no sols detecten intents d'intrusió, sinó que també funcionen com un element dissuasiu, descoratjant a potencials intrusos. La seva simplicitat operativa, unida a la seva eficiència, els converteix en una eina essencial en qualsevol sistema de seguretat modern.

Beneficis d'usar detectors magnètics

En l'àmbit de la seguretat, és essencial que cada eina o dispositiu empleats ofereixin un valor clar i tangible. Els detectors magnètics destaquen en aquest sentit, proporcionant una sèrie d'avantatges crucials que els converteixen en una elecció preferent per a molts professionals i propietaris d'habitatges.

Primer i principal, la funció primària dels detectors magnètics és la d'oferir una alerta primerenca davant possibles intrusions. En estar situats en punts d'accés estratègics, com a portes i finestres, un detector magnètic pot prevenir eficaçment situacions de risc, permetent al propietari o al sistema de seguretat prendre mesures immediates.

Addicionalment, la seva naturalesa discreta fa que s'integrin fàcilment en qualsevol entorn, sense comprometre l'aparença de la llar o negoci. En Bambai, som conscients que la seguretat no té per què ser invasiva o alterar el disseny interior; per això, valorem la capacitat dels detectors magnètics de fusionar-se amb el seu entorn mentre compleixen amb la seva funció protectora.