Tipus de sensors de moviment

Alarma per a casa

Tipus de sensors de moviment

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Tipus de sensors de moviment

Bambai

La seguretat a casa és, avui dia, una preocupació fonamental per a tothom. Avui en dia, disposar de sensors de moviment s'ha convertit en força habitual, amb l'objectiu de protegir les nostres llars o negocis, així com les nostres famílies. En aquest article, t'explicarem quins tipus de sensors de moviment existeixen al mercat i com poden millorar la seguretat a casa teva.

Aprofundirem en els diferents tipus de sensors de moviment utilitzats en els sistemes de seguretat i explicarem com funcionen i quins són els seus avantatges per millorar la protecció de la teva llar. A més, presentarem els preus i plans que t'ofereix Bambai, perquè puguis triar l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Importància de conèixer els tipus de sensors de moviment

Conèixer els diferents tipus de sensors de moviment és de vital importància per garantir una seguretat adequada a la vostra llar o negoci. Aquests sensors són una part clau dels sistemes d'alarma i dels sistemes de seguretat, ja que s'encarreguen de detectar la presència de moviments o canvis en l'entorn que puguin indicar la possible presència d'intrusos o situacions de risc.

La importància de conèixer els diferents tipus de sensors de moviment rau en millorar la seguretat, reduir les falses alarmes, l'adaptabilitat a diferents entorns, la possibilitat de combinar sensors de forma complementària i la capacitat de prendre decisions informades a l'hora de seleccionar els sistemes de seguretat. Aquests coneixements són imprescindibles per garantir una protecció efectiva i veritablement segura a les llars de les persones espanyoles, donant tranquil·litat a les persones i als seus béns.

Quins tipus de sensors de moviment hi ha

Hi ha diversos tipus de sensors de moviment utilitzats en sistemes de seguretat i automatització. Aquests són alguns dels més comuns:

Sensor infraroig passiu (PIR)

Aquest tipus de sensor de moviment detecta canvis en la radiació infraroja emesa per objectes en moviment. Quan una persona o animal passa per davant del sensor, el canvi en la calor que emeten activa l'alarma.

Sensor de microones

Emet ones de ràdio i mesura el temps que triguen a reflectir-se dels objectes propers. Si un objecte en moviment altera el patró d'ona, el sensor activa l'alarma.

Sensor de tecnologia dual

Combina dos tipus de sensors, com el PIR i el microones, per millorar la precisió i reduir les falses alarmes. Els dos sensors s'han d'activar simultàniament perquè l'alarma s'apagui.

Sensor d'imatge de vídeo

Utilitza càmeres de seguretat equipades amb algorismes de detecció de moviment per analitzar imatges en temps real. Qualsevol canvi significatiu en l'escena desencadena l'alarma.

Sensor de velocitat

Detecta canvis en la velocitat dels objectes en moviment. S'utilitza habitualment en aplicacions industrials i d'automatització.

Sensor de radar

Aquest tipus de sensor de moviment utilitza ones de ràdio per detectar moviments en grans àrees. És habitual en aplicacions de seguretat perimetral.

Beneficis de Bambai en comparació amb altres tipus de sensors de moviment

Contractar serveis de Bambai per a la protecció i seguretat de la teva llar o negoci en comptes d'altres tipus de sensors de moviment ofereix una sèrie de beneficis que pots aprofitar:

Subscripció sense permanència

Bambai ofereix un servei d'alarma no permanent, cosa que significa que no està obligat a signar contractes a llarg termini. Vostè és lliure de cancel·lar el servei en qualsevol moment sense penalització, donant als clients flexibilitat i tranquil·litat.

Detecció precisa

Els detectors de moviment utilitzats per Bambai estan dissenyats amb tecnologia avançada que ofereix una detecció precisa de moviment a l'àrea protegida. Això minimitza les possibilitats d'activacions no desitjades i redueix les falses alarmes.

Monitorització de vídeo

Alguns plans Bambai inclouen 3 detectors de moviment i també càmeres de vídeo, proporcionant-vos imatges en temps real. Això permet comprovar la causa de l'activació de l'alarma i prendre decisions en directe.

Facilitat d'instal·lació

Els detectors de moviment Bambai ofereixen una autoinstal·lació gratuïta i fàcil, ja que configurem l'alarma prèviament, perquè els clients puguin instal·lar-la de forma ràpida i sense complicacions.