Sistema de seguretat que ha de tenir tota llar

Alarma per a casa

Sistema de seguretat que ha de tenir tota llar

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Sistema de seguretat que ha de tenir tota llar

Bambai

Actualment hi ha diferents maneres de protegir un habitatge contra atacs de delinqüents. Algunes d'elles són: caixes de seguretat, portes i finestres blindades, tanques elèctriques i alarmes.

De fet, tots aquests sistemes de seguretat són bastant eficaços. No obstant això, no hi ha dubte que les alarmes són el que hauria de tenir cada llar.

Per què cada llar ha d'instal·lar alarmes de seguretat?

Si vius en el teu propi habitatge o de lloguer, ja sigui sol o acompanyat, necessites instal·lar les nostres alarmes domiciliàries.

Alguns dels motius són els següents:

  • Tarifes assequibles: A diferència de moltes empreses de seguretat, a Bambai tenim les tarifes més barates del mercat. En concret, oferim tres plans, els costos dels quals són: 19,99 €/mes, 24,99 €/mes i 34,99 €/mes.
  • Equips sense fils: Com que l'alarma és sense fils, no caldrà renovar la casa, situació que sí que ho mereix amb alarmes cablejades. Per tant, estalviaràs diners en no haver de fer una inversió en la compra de materials i el pagament dels treballadors.
  • Servei de subscripció sense permanència: el nostre servei és per subscripció sense permanència, el que significa que sempre que vulguis pots donar-te de baixa i ja està. No t'obliguem a utilitzar el servei si no vols.
  • Monitorització 24/7: Tots els dies de l'any (fins i tot els dies festius) i en qualsevol moment estarem fent un seguiment de l'activitat registrada per l'alarma. Això vol dir que, per exemple, durant les primeres hores del matí o mentre gaudiu de les vostres vacances fora de casa, vigilem l'immoble.

Avís immediat a la policia: Si es produeix una alarma confirmada, mitjançant l'aplicació mòbil podeu contactar immediatament amb la unitat policial més propera a la vostra ubicació.