Quant costa una alarma al mes

Alarma per a casa

Quant costa una alarma al mes

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Quant costa una alarma al mes

Bambai

En un món sempre canviant, la seguretat a la llar s'ha convertit en una preocupació cada vegada més important. Quant estaries disposat a invertir per protegir la teva família i els teus béns preciosos? En aquest article, t'explicarem quant costa una alarma al mes i com trobar l'opció ideal per a tu. Però abans de capbussar-nos en els números, volem presentar-nos. Som Bambai, una empresa jove i diferent que està revolucionant el món de les alarmes i els sistemes de seguretat.

Mentre que algunes empreses tradicionals destaquen les meravelles de la seva tecnologia, Bambai se centra en l'essencial. La nostra tecnologia realitza la seva funció de manera eficient i eficaç. Amb Bambai, rebràs un servei de qualitat que et protegirà a tu i als teus éssers estimats amb precisió. Però, quant costa realment una alarma al mes? Uneix-te a nosaltres mentre explorem els plans de Bambai i descobreix com pots aconseguir una alarma per a la teva llar que sigui senzilla, assequible i, sobretot, sense connexió.

Quant costa una alarma al mes?

La pregunta “quant costa una alarma al mes” és crucial a l'hora de considerar la seguretat de la vostra llar. En general, els preus poden variar significativament en funció de les funcionalitats i característiques que ofereix cada proveïdor. És important avaluar l'equilibri entre cost i qualitat del servei per trobar l'opció que millor s'adapti a les vostres necessitats.

En el cas de Bambai, s'han dissenyat tres plans molt accessibles per adaptar-se als diferents requeriments de seguretat. Aquests plans ofereixen una àmplia gamma de característiques i avantatges, perquè gaudeixis de tranquil·litat i protecció les 24 hores del dia.

Pla 1 - Bàsic

Per només 19.99 dòlars mensuals, aquest pla inclou:

1 panell central

1 detector de moviment

Detector d'obertura

2 tecles intel·ligents

3 adhesius dissuasius

Pla 2 - Estàndard amb 1 càmera

Amb un cost mensual de 24,99€, aquest pla proporciona:

1 panell central

1 càmera WiFi

3 detectors de moviment

Detector d'obertura

2 tecles intel·ligents

3 adhesius dissuasius

Pla 3 - Estàndard amb dues càmeres

Per 34,99 dòlars al mes, aquest pla inclou:

1 panell central

2 càmeres WiFi

3 detectors de moviment

Detector d'obertura

2 tecles intel·ligents

3 adhesius dissuasius

Quant costa una alarma al mes en una empresa tradicional

El cost mensual d'una alarma en una empresa tradicional pot variar en funció de diversos factors, com la marca, el nivell de servei i les característiques del sistema de seguretat. No obstant això, de mitjana, els plans d'alarma de les empreses tradicionals solen tenir un rang de preus des dels 40€ aproximadament fins als més de 70€ mensuals.

És important tenir en compte que, a diferència de Bambai, moltes empreses tradicionals requereixen contractes obligatoris a llarg termini amb períodes de tinença que poden allargar-se de 12 a 36 mesos. Això significa que els clients estan obligats a mantenir el seu contracte durant aquest període i podrien enfrontar-se a penalitzacions si volen cancel·lar anticipadament.

Beneficis de les alarmes de Bambai

Quan es tracta d'escollir un sistema de seguretat per a la vostra llar, un cop sapigueu quant costa una alarma al mes, és important tenir en compte els avantatges que ofereix cada proveïdor. En el cas de Bambai, no només trobaràs una opció a preus increïbles, sinó també una sèrie d'avantatges que fan que el seu servei sigui excepcional. Aquests són alguns dels avantatges de triar Bambai com a proveïdor d'alarmes i sistemes de seguretat:

Subscripció sense permanència

Bambai es diferencia oferint una subscripció sense concessions. Això vol dir que no estareu lligats a un contracte a llarg termini. Bambai confia en la qualitat del seu servei i el seu compromís amb la satisfacció del client, donant-li la llibertat de cancel·lar o modificar la seva subscripció en qualsevol moment. La vostra satisfacció i confiança són la prioritat de Bambai.

Valors bàsics

Bambai es guia per valors essencials que guien la seva filosofia i enfocament al treball. La senzillesa, l'adaptabilitat, la proximitat, la transparència i la qualitat humana són els principis que impulsen totes les interaccions i decisions de Bambai. Com a client, pot esperar un servei personalitzat i una atenció propera que reflecteixin aquests valors en tots els aspectes del servei.

Dedicació al client

A diferència de les grans corporacions, a Bambai cada client és essencial. Ens esforcem per oferir-li el millor servei possible, sempre estant disponibles per respondre a les seves preguntes i dubtes. Si alguna vegada es comet un error, es pot confiar que es resoldrà professionalment i prompte. La teva satisfacció i tranquil·litat són la principal motivació del nostre equip.

Suport i assistència 24/7 en notificar a la policia

En cas de qualsevol situació d'emergència o risc, Bambai et dóna suport les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. El nostre equip està disposat a donar-li assistència immediata i donar-li pautes per poder coordinar la intervenció amb la comissaria més propera, si és necessari. Pots confiar que estaran allà per protegir-te i cuidar la teva llar en tot moment.

Alarma i manteniment gratuïts

Bambai es compromet a oferir-li un servei complet sense cap cost addicional. Ara no només saps quant costa una alarma al mes, sinó que la instal·lació de l'alarma és gratuïta. A més, tant l'alarma com el manteniment també són gratuïts.

Conclusió sobre quant costa una alarma al mes

En conclusió, el cost mensual d'una alarma pot variar considerablement entre les empreses tradicionals i Bambai. Mentre que les empreses tradicionals solen oferir plans amb preus que oscil·len entre els 40€ i els més de 100€ mensuals, Bambai destaca pels seus plans i preus a partir de 19,99€/mes.

Bambai no només ofereix preus competitius, sinó que també es diferencia per la seva subscripció no permanent, donant-te la flexibilitat per adaptar el teu pla de seguretat a mesura que evolucionen les teves necessitats, per exemple. A més, els valors bàsics de Bambai, com la transparència, l'adaptabilitat i la qualitat humana, asseguren que rebràs un servei segur i personalitzat.