On posar sensors d'alarma?

Alarma per a casa

On posar sensors d'alarma?

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

On posar sensors d'alarma?

Bambai

Les alarmes amb sensor de moviment són un element fonamental en tota alarma per a casa o negoci, ja que el seu rol principal és detectar la presència de qualsevol estrany que vulgui entrar a l'immoble durant la matinada o quan els seus propietaris estiguin fora d'aquest.

No obstant això, si no se situen en llocs estratègics no compliran amb el seu rol. Per això a continuació et revelarem els llocs clau en els quals has de posar-los:

  • Portes grans.
  • Passadissos.
  • Portes.
  • Escales.

En definitiva, posa'ls en les zones principals de pas de l'immoble, que apuntin cap a aquestes àrees. És a dir, aquells en els quals sí o sí qualsevol persona ha de passar per a accedir a l'habitatge o al local.

4 aspectes que has de considerar sobre els sensors de movimiento

Además de situar els sensors de moviment en llocs estratègics, et recomanem prestar a atenció a aquests aspectes:

  1. Evita posar-los prop de fonts de calor (aires condicionats, per exemple) perquè podrien generar falses alarmes i, a la llarga, danyar els dispositius.
  2. Tracta de no col·locar-los al costat de les finestres pel fet que el vent i l'efecte que genera en les cortines (moure's) podrien ocasionar errors en l'alarma.
  3. Procura que determinats objectes, com a mobles, no interfereixin en el rang d'abast dels sensors de moviment, el qual és de 8-10 metres aproximadament.
  4. Sol·licita el pack especial d'alarma sempre que tinguis mascotes. D'aquest mode, les teves mascotes no generaran a cada estona falses alarmes.

Si encara presentes dubtes sobre on situar els sensors de moviment o si tens altres inquietuds relacionades, com per exemple: quin és el temps estimat de durada de les bateries dels sensors, qui costeja el canvi de les bateries, què inclou el pack especial, etc., contacta'ns i amb gust t'atendrem.