Millors marques d'alarmes

Alarma per a casa

Millors marques d'alarmes

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Millors marques d'alarmes

Bambai

A Espanya hi ha diferents marques d'alarmes bastant bones. Per tant, pot ser que et resulti una mica difícil triar només un per protegir la teva llar o local comercial. Sabem que és difícil dir què és el millors alarmes per a la llar, ja que dependrà de les vostres necessitats, però per ajudar-vos en la vostra elecció, esmentarem alguns dels favorits de la majoria dels espanyols:

  • Bambai

Des que es va fundar l'any 2020, el sector dels sistemes de seguretat, concretament el d'alarmes, ha innovat, donat que el seu servei és de subscripció permanent i amb les tarifes més baixes del mercat: des de 19,99 €/mes.

A més de ser assequibles, són efectives, ja que tenen el necessari per protegir les llars i comerços al 100% tots els dies de l'any.

  • Securitas Direct

Fa més de dues dècades que protegeix habitatges i locals de negoci del país gràcies a les seves alarmes per a la llar i el negoci.

Per conèixer les seves tarifes, l'empresa té disponibles aquests canals: a través d'un formulari des de la seva pàgina web, mitjançant una trucada telefònica o contacte a través de WhatsApp.

  • Movistar Prosegur Alarmas / Prosgur Alarmas

Aquesta empresa va ser fundada l'any 1976 a Espanya, concretament a Madrid.

Actualment compta amb més de 150.000 empleats i està present en més de 24 països als quals presta els seus serveis de seguretat. En aquest sentit, a la seva pàgina web es poden trobar les opinions de diferents clients d'arreu del món.

Cal esmentar que, segons Securitas Direct, les alarmes de Prosegur no tenen una característica primària: protecció anti-inhibició amb detecció instantània.

  • ADT

Igual que passa amb Securitas Direct, a la web de l'ADT has d'emplenar un formulari per conèixer les seves tarifes.

El preu que et llanci la plataforma es basarà en la informació que ens proporcioni, ja que els preus varien segons les necessitats de cada client.

Cal destacar que ADT pertany a una empresa líder mundial en l'àmbit tecnològic que ofereix els seus serveis en més de 149 països: Johnson Controls.