Alarma amb o sense quotes?

Alarma per a casa

Alarma amb o sense quotes?

Bambai

¿Más info?
Ver precios

Llama al 937 379 317

o ¡te llamamos gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarma amb o sense quotes?

Bambai

A diferència de moltes empreses que ofereixen aquest sistema de seguretat, comptem amb alarmes sense quotes, la qual cosa et portarà una sèrie d'atractius beneficis com a futur usuari dels plans d'alarmes per a casa i negocis que brindem.

Quins són els beneficis de contractar alarmes sense quotes?

Part dels beneficis d'una alarma sense quotes són els següents:

  • No hauràs d'estar fent abonaments mensuals per a costejar la totalitat de l'equip. L'única cosa que hauràs de fer és un pagament mensual corresponent al servei, el qual dependrà del pla que triïs. Aquestes són les tarifes: 19,99 €/mes, 24,99 €/mes i 34,99 €/mes. Com veus, en Bambai ens caracteritzem per tenir els preus més barats del mercat.
  • Rebràs notificacions d'alarmes en el teu dispositiu mòbil. A través de l'app mòbil sabràs en quins moments s'activa l'alarma. És a dir, ja sigui que estiguis dins o fora de casa, sabràs si algú va entrar a la teva casa. Així mateix, podràs visualitzar l'activitat que registrin les cambres. Clar, per a això és indispensable que et subscriguis a un dels plans que venen amb cambres wifi (són els que costen 24,99 €/mes i 34,99 €/mes).
  • Evitaràs realitzar reformes en el lloc on instal·laràs l'alarma atès que no són cablejades sinó sense fils: bastarà que la connectis a la presa corrent. I llest! Com a resultat, a més d'estalviar-te diners al no fer obres, no perdràs temps perquè una vegada que tinguis l'equip al teu abast el podràs instalar.
  • La instal·lació és ràpida i senzilla. En tan sols 10 minuts aproximadament començaràs a gaudir del servei. A part, és una tasca que pots fer per tu mateix (a) seguint els passos indicats en el manual que porta l'alarma. No obstant això, si presentes dubtes o se't dificulta la instal·lació, et podem assessorar mitjançant una crida per WhatsApp.