Alarmes anti okupes

Una alarma anti okupes és un sistema de seguretat dissenyat específicament per a detectar i alertar de qualsevol intent d'ocupació il·legal. Les alarmes contra okupes estan equipades amb sensors avançats que detecten moviments anòmals, accessos no autoritzats i altres indicadors de possible intrusió. Una vegada que s'identifica una amenaça, l'alarma okupes s'activa, enviant notificacions immediates al propietari i, si es configura, al centre de monitoratge o directament a les forces de seguretat.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Bambai: el teu aliat contra les ocupacions

La seguretat de la llar és una preocupació creixent en la nostra societat. Enfront d'aquest panorama, en Bambai, hem evolucionat i adaptat les nostres alarmes anti okupes per a garantir la tranquil·litat i protecció que la teva llar mereix. L'eficàcia d'una alarma contra okupes radica no sols en la tecnologia que empra, sinó també en l'empresa darrere d'ella.

La nostra trajectòria en el món de la seguretat ha consolidat a Bambai com una empresa d'alarmes okupes de confiança i compromesa amb la protecció de les propietats. La nostra màxima "El difícil és fer-ho fàcil" reflecteix l'essència dels nostres serveis: proporcionar solucions de seguretat avançades, però accessibles i fàcils d'usar per a tots. Perquè entenem que una alarma anti okupes ha de ser, abans de res, un instrument que enforteixi el teu benestar sense complicar el teu dia a dia.

Com triar l'alarma anti okupes adequada per a la teva llar

La seguretat és una necessitat universal, però cada llar és única. Entendre aquesta dualitat és fonamental al moment de seleccionar una alarma contra okupes que compleixi amb les teves expectatives i exigències específiques. En Bambai, reconeixem la diversitat de necessitats i hem dissenyat una gamma de solucions per a reflectir-la.

Amb base en això, presentem els nostres plans d'alarmes anti okupes, adaptats per a oferir la màxima seguretat amb la màxima flexibilitat:

Pla 1: Bàsic – Aquest pla està dissenyat per a aquells que busquen una protecció essencial. Ideal per a espais més petits o per als qui estan fent els seus primers passos en la seguretat de la llar. Malgrat ser la nostra opció més bàsica, aquesta alarma contra okupes garanteix un alt nivell de protecció i resposta ràpida.

Pla 2: Estàndard i 1 càmera – Per als qui desitgen un nivell addicional de vigilància. La inclusió d'una cambra permet monitorar en temps real qualsevol activitat sospitosa, oferint no sols detecció sinó també evidència visual de qualsevol intent d'ocupació.

Pla 3: Estàndard i dues cambres – La nostra opció premium per a aquells que busquen la màxima protecció. Dues cambres ofereixen una cobertura més àmplia, garantint que cada racó de la teva propietat estigui sota vigilància.