Alarmas anti inhibidores

Les alarmes anti inhibidors estan dissenyades per a detectar i contrarestar l'ús de dispositius inhibidors de senyal. Les alarmes anti inhibidors poden ser petites i fàcilment ocultables, i emeten una interferència que bloqueja el senyal entre els sensors d'una alarma i la central receptora. És a dir, en activar-se un inhibidor prop d'un sistema d'alarma convencional, aquest últim quedaria incapacitat, impedint que es notifiqui qualsevol activitat sospitosa.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ver precios
Ver precios

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls dels plans

Per què són essencials les alarmes anti inhibidors?

La seguretat és una preocupació en constant evolució. Amb l'avanç de la tecnologia, les amenaces i els mètodes per a superar els sistemes de seguretat s'han tornat més sofisticats. És aquí on les alarmes anti inhibidors es converteixen en una eina fonamental en la protecció de propietats i sers estimats.

Els inhibidors de senyal són dispositius que, en generar interferència, neutralitzen temporalment els sistemes d'alarma, impedint que aquests compleixin la seva funció d'alertar sobre possibles intrusions. Aquesta metodologia s'ha popularitzat entre delinqüents per ser efectiva contra alarmes convencionals. Davant aquest panorama, comptar amb alarmes anti inhibidors no és només una recomanació, sinó una necessitat. Les alarmes anti inhibidors estan dissenyades específicament per a detectar la presència d'aquestes interferències, alertant al propietari i a la central de seguretat sobre un intent de sabotatge.

Bambai: liderant la revolució en seguretat domèstica

Bambai neix de la necessitat d'oferir solucions de seguretat actualitzades en un món on les amenaces evolucionen constantment. Som conscients que, en l'àmbit de la seguretat domèstica i empresarial, no n'hi ha prou amb seguir el ritme; cal anticipar-se.

Si busques informar-te sobre les alarmes anti inhibidors, t'agradarà saber que en Bambai creiem fermament que la seguretat no ha de venir acompanyada de condicions restrictives o complicacions innecessàries. Per això, els nostres sistemes estan dissenyats per a ser flexibles, de fàcil instal·lació i sense permanència. Aquesta filosofia es reflecteix en el nostre lema: "El difícil és fer-ho fàcil". Treballem perquè els nostres usuaris tinguin una experiència senzilla i eficient, sense sacrificar en cap moment la qualitat del servei.