L'alarma per a tothom

La teva alarma sense permanència

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta
Gràcies! La vostra tramesa ha estat rebuda!
Ups! Alguna cosa va anar malament en enviar el formulari.
Veure preus
__wf_reservad_hereta
Veure preus
__wf_reservad_hereta__wf_reservad_hereta

Preus justos

Pla 1

19,99€/mes

(IVA inclòs)

Bàsic.

__wf_reservad_hereta
Pla 2

24,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 1 càmera.

__wf_reservad_hereta
Pla 3

34,99€/mes

(IVA inclòs)

Estàndard i 2 càmeres.

__wf_reservad_hereta
__wf_reservad_hereta

Alarma sense permanència, 100% flexible.

__wf_reservad_hereta

Suport 24/7 amb assistència en l'avís a la policia.

__wf_reservad_hereta

Alarma i manteniment gratuïts.

__wf_reservad_hereta

Autoinstal·lació gratuïta.

Veure detalls del pla
__wf_reservad_hereta

El difícil és fer-ho fàcil

__wf_reservad_hereta

Assistència en l'avís policia

Suport 24h i 365 dies. Si hi ha alguna activitat d'alerta en la teva alarma, t'assistim perquè avisis a la policia de manera immediata.

__wf_reservad_hereta

Alarmes sense permanència

Si alguna cosa no té sentit, com la permanència, l'eliminem.

__wf_reservad_hereta

Flexibilitat real

No has de comprar l'alarma ni pagar per la instal·lació. Simplement et subscrius al que necessites.

__wf_reservad_hereta

Senzillesa

Contractació i instal·lació súper fàcil en 10 minuts. I si tens dubtes, el nostre equip de suport t'ajudarà.

Per què Bambai?

Som l'alternativa honesta amb preus justos
i un servei en el qual tu ets l'única cosa que importa.

__wf_reservad_hereta

Empreses tradicionals

Suport professional 24h i 365 dies

Assistència en l'avís a la policia

Permanència

Alarma sense permanència
De 24 a 48 mesos

Cost de l'alarma

Gratuït
A partir de 200€

Instal·lació gratuïta

Preu mensual

Des de 14,99€ al mes
A partir de 45€ al mes

Cancel·la quan vulguis

Gratuït
Sanció fins a 1300€

Manteniment d'alarma gratuït

Temps mitjà de contractació

4 minuts
4 dies

Temps fins a poder instal·lar l'alarma

24-48 hores
7 dies

Temps mitjà d'instal·lació

12 minuts
1 hora

A persones com tu els agradem

__wf_reservad_hereta

Molt bona atenció, molt flexibles, no hi ha despeses ocultes. Altament recomanable

__wf_reservad_hereta

Saül St.

__wf_reservad_hereta

Si aquest servei fos més conegut, sens dubte es convertiria en una de les grans, entrant a competir amb les dues opcions més conegudes a Espanya quant a sistemes de seguretat i alarmes.

Professionalitat, qualitat del sistema i bon servei. A mi m'ha sorprès molt gratament.

Martín J

Vaig contractar un mes per a una reforma, i me la vaig quedar després indefinidament. Molt millors que qualsevol empresa de les de sempre, i tot molt més transparent.

Luis Vasconcellos

La teva alarma com sempre l'has volgut:
senzilla, econòmica i sense permanència.

Veure preus

Resolem els teus dubtes

Com es fa i quant triga la instal·lació?

Després de contractar, t'enviarem l'equip d'alarma per missatgeria a casa teva i el rebràs en 48-72 hores laborables (península). La instal·lació és super senzilla i es fa en 10 min, per això la pots fer tu mateix@ i és gratuïta. Si necessites assistència, el nostre equip de suport estarà disponible per a ajudar-te.

__wf_reservad_hereta

Què passa si dono de baixa el servei?

El nostre servei és sense permanència, així si vols donar-te de baixa l'única cosa que hauràs de fer, és retornar-nos l'alarma. Hauràs de portar-la a una oficina de Correus en el termini d'un mes des que sol·licites la baixa. En el cas de no fer-ho, si l'alarma presenta cap avaria o desperfecte (que excedeixi l'efecte de l'ús) o que falti algun dels seus components i no pugui ser retornat, carregarem l'import corresponent als desperfectes amb un màxim de 250€ (IVA inclòs). Recorda que, en qualsevol cas, tens dret a desistiment de 15 dies des que la reps, per si ho proves i no et convenç. Se't retornarà l'import pagat excepte els costos d'enviament d'anada i tornada (equivalents a 9,99€ en total).

__wf_reservad_hereta

Com es fa la subscripció i es paga?

És molt fàcil! Has d'entrar a la nostra web i fer clic al botó "subscriu-me" del pla que has triat. Això et permetrà veure i acceptar els termes i condicions, emplenar el formulari amb les dades de la teva subscripció i, escollir el mètode de pagament que més t'encaixi per efectuar la transacció. Si decideixes continuar amb la teva subscripció, els següents pagaments s'efectuaran automàticament cada mes.

__wf_reservad_hereta

Puc tenir una alarma si tinc una mascota?

Encara que els detectors de moviment estan preparats per a obviar a mascotes de menys de 20kg, hi ha vegades en les quals es produeixen errors i hi ha falses alertes. Et recomanem que ens truquis perquè puguem oferir-te un pack especial per a mascotes que inclou més detectors d'obertura i càmeres. Aquests detectors es col·locaran en tots els accessos (portes i finestres) de casa teva, mentre dins situarem càmeres. D'aquesta manera, si detectem moviment, podràs comprovar si ha estat la teva mascota o si és una intrusió real.

__wf_reservad_hereta

Per a quin tipus d'habitatge serveix?

Per a tots, sempre que hi hagi cobertura de mòbil d'algun operador i llum. Pisos, cases, locals, magatzems, caravanes i altres. Tria el pla que millor t'encaixi o deixa't aconsellar per nosaltres.

__wf_reservad_hereta

Què és el suport 24/7?

Es tracta d'un servei inclòs per defecte en tots els plans, en el qual el nostre equip de suport està disponible per a ajudar-te a aclarir qualsevol dubte amb l'activitat o funcionament de la teva alarma.

__wf_reservad_hereta

Realment no hi ha permanència? Puc contractar durant unes setmanes o mesos?

Repetim alt i clar: sí i sí. Pots quedar-te amb nosaltres si ho necessites i a més estàs a gust amb el servei. Si alguna cosa d'això no es compleix, no té sentit que estiguis en l'obligació de tenir una alarma durant un temps que no la vols tenir. Si la necessites només per unes setmanes o mesos no hi ha problema, pots fer-ho. Per exemple, alguns dels nostres clients utilitzen el pack bàsic (que no necessita Wi-Fi) per a protegir durant unes setmanes o mesos habitatges buits que estan en reformes, o que estan a l'espera de lloguer o venda

__wf_reservad_hereta

Quina és la diferència amb les empreses tradicionals d'alarmes?

La principal diferència és que la nostra alarma és autoinstal·lable i no intrusiva (no anem al teu habitatge a fer forats). Tot és molt més transparent, fàcil, flexible i clar. Tampoc has de comprar l'alarma. No volem complicar-te amb equips d'alarma que pot ser en un temps ja no necessitis, per això et prestem els nostres.

__wf_reservad_hereta

Què passa si algú entra a casa meva? Aviseu a la policia?

T'assistim perquè puguis fer l'avís a la policia a través de la nostra funcionalitat en l'app, que et permetrà contactar immediatament amb la comissaria de policia més pròxima.

El nostre equip de suport està 24/7 disponible per ajudar-te a aclarir qualsevol dubte amb l'activitat o funcionament de la teva alarma. En cas que s'activi un detector, rebràs una notificació automàtica a través de la teva app. Si s'activen dos o més detectors, i/o la càmera en menys de 30 minuts, rebràs una notificació en la teva app on podràs confirmar si has estat tu o no. De manera complementària rebràs una trucada automàtica avisant-te de la incidència. Si no has estat tu, podràs accedir al telèfon de la comissaria policial més pròxima a través de la teva app, i a més, rebràs en el teu email l'historial d'activitat de la teva alarma perquè puguis utilitzar-lo en cas de ser necessari.

__wf_reservad_hereta

Per a què serveix l'app?

L'App de Bambai s'utilitza per a controlar la teva alarma i veure tota l'activitat que generen els sensors i les càmeres. Aquestes són algunes de les coses que podràs fer a través de l'App:

  • Activar i desactivar l'alarma.
  • Veure tots els registres de moviment, imatges i vídeos que registri la càmera.
  • Si sou varis a casa, podràs donar accés al control de la teva alarma a altres usuaris, donant més o menys permisos de control segons necessitis.
  • També servirà per a confirmar alertes. En cas que s'activi un detector rebràs una notificació automàtica a través de la teva app. Si s'activen dos o més detectors, i/o la càmera en menys de 30 minuts, rebràs una notificació en la teva app on podràs confirmar si has estat tu o no.

La podràs descarregar de l'App Store, Google Play Store i Huawei App Gallery.

__wf_reservad_hereta
Veure més
__wf_reservad_hereta

Et pot interessar...