L'alarma per a tothom

La teva alarma connectada sense permanència

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Veure preus
Veure plans

Preus justos

Pla 1

9,99‚ā¨/mes

Bàsica i potent.

Bàsica i potent.

Pla 2

19,99‚ā¨/mes

(IVA inclòs)

El necessari i una càmera.

Pla 3

26,99‚ā¨/mes

(IVA inclòs)

La cirereta del pastís.

Sense permanència, flexible 100%.

Monitoratge 24h i 365 dies amb avís a policia assistit.

Alarma i manteniment gratu√Įts.

Autoinstal¬∑laci√≥ gratu√Įta.

Veure detalls dels plans

El difícil és fer-ho fàcil

Avís a policia assistit

Monitoratge professional 24h i 365 dies. Si es produeix una alerta confirmada, assistim en l'avís a la policia perquè es faci de manera immediata.

Sense permanència

Si alguna cosa no té sentit, com la permanència, l'eliminem.

Flexibilitat real

No has de comprar l'alarma ni pagar per la instal·lació. Simplement et subscrius al que necessites.

Senzillesa

Contractació fàcil. Instal·lació superfàcil. En 10' la col·loques on vulguis, i si tens dubtes, t'ajudem per videotrucada.

Per què Bambai?

Som l'alternativa honesta amb preus justos i un servei en el qual tu ets l'√ļnica cosa que importa.

Empreses tradicionals

Monitoratge professional 24h i 365 dies

Avís a policia assistit

Permanència

Sense permanència
De 24 a 48 mesos

Cost de l'alarma

Gratis
Des de 200‚ā¨

Instal¬∑laci√≥ gratu√Įta

Preu mensual

Des de 9,99‚ā¨ al mes
Des de 45‚ā¨ al mes

Cancel·la quan vulguis

Gratis
Sanci√≥ fins a 1300‚ā¨

Manteniment d'alarma gratu√Įt

Temps mitjà de contractació

4 minuts
4 dies

Temps fins a poder instal·lar l'alarma

24-48 hores
7 dies

Temps mitjà d'instal·lació

12 minuts
1 hora

A les persones com tu els agradem

Molt bona atenció, molt flexibles, no hi ha despeses ocultes. Altament recomanable

Sa√ļl St

Si aquest servei fos més conegut, sens dubte es convertiria en una de les grans, entrant a competir amb les dues opcions més conegudes a Espanya quant a sistemes de seguretat i alarmes. Professionalitat, qualitat del sistema i bon servei. A mi m'ha sorprès molt gratament.

Martín J

Vaig contractar un mes per a una reforma, i me la vaig quedar després indefinidament. Molt millors que qualsevol empresa de les de sempre, i tot molt més transparent.

Luis Vasconcellos

Protección ante accidentes domésticos.

Monitoreamos el ambiente de tu hogar para anticiparnos a cualquier emergencia.

Detección de incendios

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Detección de fugas de gas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Control de la calidad del aire

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Control de ruido

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Monitoreo de temperatura y otras variables

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Aviso a emergencias

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Saber més

La teva alarma com sempre l'has volgut: senzilla, econòmica i sense permanència.

Veure preus

Resolem els teus dubtes

Com es fa i quant triga la instal·lació?

Un cop hagis fet la teva subscripci√≥, t'enviarem l'equip d'alarma per missatgeria a la direcci√≥ que en proporcionis i el rebr√†s en 48-72 hores. La instal¬∑laci√≥ √©s supersenzilla i es fa en 10 minuts, per aix√≤ la pots fer tu i √©s gratu√Įta. Com sabem que a vegades pot haver-hi dubtes, si necessitessis assist√®ncia per fer la instal¬∑laci√≥, t'ajudem per videotrucada de WhatsApp, trucada telef√≤nica o xat.

‚Äć

Per a què serveix l'app?

L'App de Bambai s'utilitza per a controlar la teva alarma i veure tota l'activitat que generen els sensors i les càmeres. Aquestes són algunes de les coses que podràs fer a través de l'app:
‚Äć
- Activar i desactivar l'alarma.
- Veure tots els registres de moviment, imatges i vídeos que registri la càmera.
- Si sou varis a casa, podràs donar accés al control de la teva alarma a altres usuaris, donant més o menys permisos de control segons necessitis.
- També servirà per a confirmar alertes. Quan hi hagi una detecció rebràs una notificació que podràs marcar com a falsa alarma o com a alarma confirmada. Nosaltres sempre estarem darrere verificant aquestes alertes de manera immediata, però d'aquesta manera ens ajudes a diferenciar les falses alertes de les alertes reals de manera molt més eficient i ràpida. La podràs descarregar de l'App Store, Google Play Store i Huawei App Gallery.

Qu√® passa si alg√ļ entra a la meva casa? Aviseu a la Policia?

T'assistim en l'avís a policia a través de la nostra funcionalitat en l'app, que et permetrà contactar immediatament amb la unitat policial més pròxima.
‚Äć
El nostre equip de monitoratge est√† 24 hores al dia i 365 dies a l'any darrere de la seguretat de la teva llar. En cas que s'activi algun dels detectors o la c√†mera, verificarem immediatament de qu√® es tracta i, si √©s una falsa alarma, no et molestarem. En canvi, si es tracta d'una intrusi√≥ o una emerg√®ncia, en primer lloc, et trucarem immediatament per a comprovar amb tu si √©s una falsa alarma o no. En cas de ser una alerta confirmada, procedirem a enviar-te tot l'historial de l'alarma perqu√® l'av√≠s a la policia sigui el m√©s efica√ß possible. En cas que tu no ens responguis, trucarem a la resta de contactes d'alerta associats a la teva alarma fins que alg√ļ ens agafi el tel√®fon. No et preocupis, nom√©s serem pesats en situacions d'emerg√®ncia ;)

Què és el monitoratge 24/7?

√Čs la capa de seguretat addicional amb la qual blindem el teu habitatge.
Es tracta d'un servei de vigilància assistida inclòs per defecte en tots els plans, en el qual agents especialitzats estan permanentment verificant tota l'activitat que hi ha en les alarmes. Permanentment significa 24 hores al dia i 365 dies a l'any (366 dies els anys de traspàs :D). Això es duu a terme sense comprometre la privacitat, ja que els detectors i càmeres només s'activaran i desactivaran quan tu ho ordenis, ja sigui a través de l'app o demanant-nos-ho a nosaltres perquè ho fem a distància. Nosaltres només podrem accedir a ells per a verificar una alerta en el moment en què es produeix. D'aquesta manera, en cas que es produeixi alguna alerta confirmada, et trucarem immediatament.

√Čs real que no hi ha perman√®ncia? Puc contractar una alarma per a unes setmanes o mesos?

Repetim alt i clar: sí i sí. Pots quedar-te amb nosaltres si ho necessites i a més estàs a gust amb el servei. Si alguna cosa d'això no es compleix, no té sentit que estiguis en l'obligació de tenir una alarma durant un temps que no la vols tenir. Si la necessites només per unes setmanes o mesos no hi ha problema, pots fer-ho. Per exemple, alguns dels nostres clients utilitzen el pack bàsic (que no necessita Wi-Fi) per a protegir durant unes setmanes o mesos habitatges buits que estan en reformes, o que estan a l'espera de lloguer o venda.

Quina és la diferència amb les empreses tradicionals d'alarmes?

La principal diferència és que el nostre servei de seguretat és autoinstal·lable i no intrusiu (no anem al teu habitatge a fer forats) i tot és molt més transparent, fàcil, flexible i clar. Sabem que la gent busca protecció i seguretat, per això te'ls oferim de la forma més fàcil possible. Tampoc has de comprar l'alarma. No volem complicar-te amb equips d'alarma que tal vegada en un temps ja no necessites, per això et prestem els nostres.

Per a quin tipus d'habitatge serveix?

Per a tots, sempre que hi hagi cobertura de mòbil d'algun operador i llum. Pisos, cases, locals, magatzems, caravanes i altres. Tria el pla que millor t'encaixi o deixa't aconsellar per nosaltres.

Com es fa la subscripció i es paga?

√Čs molt f√†cil! Has d'entrar en la nostra web i fer clic en el bot√≥ "subscriu-me" del pla que has triat. Aix√≤ et permetr√† veure i acceptar els termes i condicions, emplenar el formulari amb les dades de la teva subscripci√≥ i, amb el m√®tode de pagament que m√©s prefereixis, efectuar el pagament.
Si decideixes seguir amb la teva subscripci√≥, els seg√ľents pagaments s'efectuaran autom√†ticament cada mes.

Què passa si dono de baixa el servei?

Doncs res... Ens retornes l'equip i ja està :) Tens dues opcions per a fer la devolució de la teva alarma: pots portar-la a una oficina de Correus o pots acordar una data de recollida amb nosaltres en la qual un agent de missatgeria passarà a recollir-la a on ens indiquis.
Has de fer-ho en el termini d'un mes des que sol¬∑licites la baixa, i en el cas de no fer-ho, que l'alarma presenti una avaria o desperfecte (que excedeixi l'efecte de l'√ļs) o que falti algun dels seus components i no pugui ser retornat, carregarem l'import corresponent als desperfectes amb un m√†xim de 200‚ā¨ (IVA incl√≤s).
Recorda que, en qualsevol cas, tens dret a desistiment de 15 dies des que ho reps, per si ho proves i no et conven√ß . Se't retornar√† l'import pagat excepte els costos d'enviament d'anada i volta (equivalents a 9.,99‚ā¨ en total).

Puc tenir una alarma si tinc mascota?

Encara que els detectors de moviment estan preparats per a obviar a mascotes de menys de 20‚ÄĮkg, hi ha vegades en les quals es produeixen errors i hi ha falses alertes. Et recomanem que ens truquis perqu√® puguem oferir-te un pack especial per a mascotes que inclou m√©s detectors d'obertura i c√†meres. Aquests detectors es col¬∑locaran en tots els accessos (com portes i finestres), mentre dins se situaran les c√†meres. D'aquesta manera, si detectem moviment, podrem comprovar si ha estat la teva mascota o si √©s una intrusi√≥ real.

Veure més

¬°√önete a la comunidad que te ayuda si tienes una emergencia en tu casa!

Crea una comunidad con tu familia, amig@s o vecin@s para poder avisarl@s en caso de que tengas una emergencia.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

√önete ahora para tener acceso anticipado.

Podria interessar-te...