Primers passos amb la teva alarma Bambai

Guia d'instal路laci贸

PANELL CENTRAL

 1. Enc茅n el panell central lliscant l'interruptor ON/OFF de la part inferior.
 2. Connecta el panell central en un endoll pr貌xim a la porta o a l'habitaci贸 central del teu immoble. Pots situar el teu panell central en qualsevol moble pr貌xim a l'endoll triat. Tamb茅 trobar脿s una pe莽a pl脿stica que opcionalment podr脿s caragolar a la paret per a subjectar el panell central.
 3. Espera que la llum superior del panell central deixi de parpellejar, aix貌 significar脿 que ja est脿 comunicada amb nosaltres.

APP M脪BIL

 1. Si encara no ho has fet, revisa la teva safata de correu electr貌nic per a trobar les teves dades d'acc茅s a l'app m貌bil de Bambai. Una vegada ingressis en l'app pr猫viament descarregada des d'App Store, Play Store o altres, podr脿s armar o desarmar la teva alarma a dist脿ncia, veure v铆deos explicatius sobre la instal路laci贸 i molt m茅s.

SENSORS DE MOVIMENT

 1. Pren el sensor de moviment #1 i un suport de paret. Dirigeix-te cap a l'habitaci贸 o passad铆s central on normalment hi hagi m茅s pas de persones.
  Si en el teu cas tens suports m貌bils o suports dempeus, pren un d'aquests. A continuaci贸 ser脿 necessari fer unes comprovacions abans d'instal路lar-los.
 2. Arma l'alarma des de la teva app m貌bil o passant la clau intel路ligent enfront del logotip de Bambai en el panell central (en cas d'usar la clau, espera 15 segons abans de fer el seg眉ent pas).
 3. Mou la teva m脿 enfront del sensor i verifica que aparegui una llum vermella. Despr茅s de 10 segons que el sensor s'activi, has d'escoltar la sirena del panell central i rebre una notificaci贸 en la teva app.
 4. Desarma de nou la teva alarma passant la clau intel路ligent prop del panell o amb l'app.
 5. Retira la protecci贸 vermella del suport del sensor de moviment i enganxa'l en una paret aproximadament a 2 metres d'altura, inclinant-lo una mica cap avall. Si tens una finestra gran o porta de cristall, enganxa el sensor de tal forma que no miri directament a aquesta per a evitar falses alertes per canvis de llum o temperatura.
  En cas de tenir suport m貌bil, ubica'l en un moble o en el s貌l i inclina'l cap amunt si fos necessari.
 6. Repeteix el procediment amb els altres sensors de moviment.

SENSORS D'OBERTURA

 1. Pren un sensor d'obertura i dirigeix-te cap a la porta principal. Recorda que el sensor d'obertura consta de dues peces: una pe莽a gran i una petita.
 2. Arma l'alarma des de la teva app m貌bil o passant la clau intel路ligent enfront del logotip de Bambai en el panell central (en cas d'usar la clau, espera 15 segons abans de fer el seg眉ent pas).
 3. Junta la pe莽a petita del sensor i la pe莽a gran pel lateral on se situa una fletxa blanca, despr茅s separa-les fins que el sensor s'il路lumini en vermell. Despr茅s de 10 segons que el sensor s'activi, has d'escoltar la sirena del panell central i rebre una notificaci贸 en la teva app.
 4. Retira la protecci贸 vermella d'una de les peces i enganxa-la suaument en la vora de la porta. Posteriorment, fes el mateix amb l'altra pe莽a, per貌 enganxa-la en el marc de la porta. Recorda que totes dues peces han de trobar-se pel lateral amb la fletxa blanca, no ha d'haver-hi m茅s d'1 cm de dist脿ncia entre elles.
 5. Obre i tanca la porta i comprova que el sensor s'il路lumini en vermell cada vegada que les dues peces se separin o s'uneixin. Si el sensor no s'il路lumina en vermell, intenta reubicar les peces fins que ho faci. Una vegada que el sensor s'il路lumini en vermell, pots fer pressi贸 perqu猫 quedin ben fixades totes dues peces.
 6. Repeteix el procediment amb els altres sensors d'obertura.

C脌MERES

 1. Connecta la c脿mera a un endoll a l'habitaci贸 on desitges tenir imatge. Una llum vermella ha d'il路luminar-se en la part frontal de la c脿mera. Si la llum no enc茅n, intenta en un altre endoll.
 2. Situa la c脿mera en un moble a altura mitjana i on t'ho permeti el cable del carregador. Tamb茅 pots instal路lar la c脿mera en una paret o sostre amb la pe莽a caragolable que trobar脿s en la caixa (aquest proc茅s 茅s opcional i requerir脿 una extensi贸 per al cable o un cable m茅s llarg, no incl貌s).
 3. Arma l'alarma des de la teva app m貌bil o passant la clau intel路ligent enfront del logotip de Bambai en el panell central (en cas d'usar la clau intel路ligent, espera 15 segons abans de fer el seg眉ent pas).
 4. Passa al davant de la c脿mera, i comprova que t'arribi una notificaci贸 de moviment a la teva app amb una fotografia. All脿 podr脿s comprovar que estigui coberta la zona que desitges.

Fi, alarma instal路lada correctament 馃槂

Si tens algun inconvenient amb el proc茅s d'instal路laci贸, pots telefonar-nos al +34 937 37 93 17 i amb gust t'ajudarem.