Resolem els teus dubtes

Com es fa i quant triga la instal·lació?

Un cop hagis fet la teva subscripció, t'enviarem l'equip d'alarma per missatgeria a la direcció que en proporcionis i el rebràs en 48-72 hores. La instal·lació és supersenzilla i es fa en 10 minuts, per això la pots fer tu i és gratuïta. Com sabem que a vegades pot haver-hi dubtes, si necessitessis assistència per fer la instal·lació, t'ajudem per videotrucada de WhatsApp, trucada telefònica o xat.

Per a què serveix l'app?

L'App de Bambai s'utilitza per a controlar la teva alarma i veure tota l'activitat que generen els sensors i les càmeres. Aquestes són algunes de les coses que podràs fer a través de l'app:

- Activar i desactivar l'alarma.
- Veure tots els registres de moviment, imatges i vídeos que registri la càmera.
- Si sou varis a casa, podràs donar accés al control de la teva alarma a altres usuaris, donant més o menys permisos de control segons necessitis.
- També servirà per a confirmar alertes. Quan hi hagi una detecció rebràs una notificació que podràs marcar com a falsa alarma o com a alarma confirmada. Nosaltres sempre estarem darrere verificant aquestes alertes de manera immediata, però d'aquesta manera ens ajudes a diferenciar les falses alertes de les alertes reals de manera molt més eficient i ràpida. La podràs descarregar de l'App Store, Google Play Store i Huawei App Gallery.

Què passa si algú entra a la meva casa? Aviseu a la Policia?

T'assistim en l'avís a policia a través de la nostra funcionalitat en l'app, que et permetrà contactar immediatament amb la unitat policial més pròxima.

El nostre equip de monitoratge està 24 hores al dia i 365 dies a l'any darrere de la seguretat de la teva llar. En cas que s'activi algun dels detectors o la càmera, verificarem immediatament de què es tracta i, si és una falsa alarma, no et molestarem. En canvi, si es tracta d'una intrusió o una emergència, en primer lloc, et trucarem immediatament per a comprovar amb tu si és una falsa alarma o no. En cas de ser una alerta confirmada, procedirem a enviar-te tot l'historial de l'alarma perquè l'avís a la policia sigui el més eficaç possible. En cas que tu no ens responguis, trucarem a la resta de contactes d'alerta associats a la teva alarma fins que algú ens agafi el telèfon. No et preocupis, només serem pesats en situacions d'emergència ;)

Què és el monitoratge 24/7?

És la capa de seguretat addicional amb la qual blindem el teu habitatge.
Es tracta d'un servei de vigilància assistida inclòs per defecte en tots els plans, en el qual agents especialitzats estan permanentment verificant tota l'activitat que hi ha en les alarmes. Permanentment significa 24 hores al dia i 365 dies a l'any (366 dies els anys de traspàs :D). Això es duu a terme sense comprometre la privacitat, ja que els detectors i càmeres només s'activaran i desactivaran quan tu ho ordenis, ja sigui a través de l'app o demanant-nos-ho a nosaltres perquè ho fem a distància. Nosaltres només podrem accedir a ells per a verificar una alerta en el moment en què es produeix. D'aquesta manera, en cas que es produeixi alguna alerta confirmada, et trucarem immediatament.

És real que no hi ha permanència? Puc contractar una alarma per a unes setmanes o mesos?

Repetim alt i clar: sí i sí. Pots quedar-te amb nosaltres si ho necessites i a més estàs a gust amb el servei. Si alguna cosa d'això no es compleix, no té sentit que estiguis en l'obligació de tenir una alarma durant un temps que no la vols tenir. Si la necessites només per unes setmanes o mesos no hi ha problema, pots fer-ho. Per exemple, alguns dels nostres clients utilitzen el pack bàsic (que no necessita Wi-Fi) per a protegir durant unes setmanes o mesos habitatges buits que estan en reformes, o que estan a l'espera de lloguer o venda.

Quina és la diferència amb les empreses tradicionals d'alarmes?

La principal diferència és que el nostre servei de seguretat és autoinstal·lable i no intrusiu (no anem al teu habitatge a fer forats) i tot és molt més transparent, fàcil, flexible i clar. Sabem que la gent busca protecció i seguretat, per això te'ls oferim de la forma més fàcil possible. Tampoc has de comprar l'alarma. No volem complicar-te amb equips d'alarma que tal vegada en un temps ja no necessites, per això et prestem els nostres.

Per a quin tipus d'habitatge serveix?

Per a tots, sempre que hi hagi cobertura de mòbil d'algun operador i llum. Pisos, cases, locals, magatzems, caravanes i altres. Tria el pla que millor t'encaixi o deixa't aconsellar per nosaltres.

Com es fa la subscripció i es paga?

És molt fàcil! Has d'entrar en la nostra web i fer clic en el botó "subscriu-me" del pla que has triat. Això et permetrà veure i acceptar els termes i condicions, emplenar el formulari amb les dades de la teva subscripció i, amb el mètode de pagament que més prefereixis, efectuar el pagament.
Si decideixes seguir amb la teva subscripció, els següents pagaments s'efectuaran automàticament cada mes.

Què passa si dono de baixa el servei?

Doncs res... Ens retornes l'equip i ja està :) Tens dues opcions per a fer la devolució de la teva alarma: pots portar-la a una oficina de Correus o pots acordar una data de recollida amb nosaltres en la qual un agent de missatgeria passarà a recollir-la a on ens indiquis.
Has de fer-ho en el termini d'un mes des que sol·licites la baixa, i en el cas de no fer-ho, que l'alarma presenti una avaria o desperfecte (que excedeixi l'efecte de l'ús) o que falti algun dels seus components i no pugui ser retornat, carregarem l'import corresponent als desperfectes amb un màxim de 200€ (IVA inclòs).
Recorda que, en qualsevol cas, tens dret a desistiment de 15 dies des que ho reps, per si ho proves i no et convenç . Se't retornarà l'import pagat excepte els costos d'enviament d'anada i volta (equivalents a 9.,99€ en total).

Puc tenir una alarma si tinc mascota?

Encara que els detectors de moviment estan preparats per a obviar a mascotes de menys de 20 kg, hi ha vegades en les quals es produeixen errors i hi ha falses alertes. Et recomanem que ens truquis perquè puguem oferir-te un pack especial per a mascotes que inclou més detectors d'obertura i càmeres. Aquests detectors es col·locaran en tots els accessos (com portes i finestres), mentre dins se situaran les càmeres. D'aquesta manera, si detectem moviment, podrem comprovar si ha estat la teva mascota o si és una intrusió real.

Veure més