Sistemes de seguretat: càmeres

Alarma per a casa

Sistemes de seguretat: càmeres

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Sistemes de seguretat: càmeres

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Sabies que els sistemes de seguretat amb càmeres, en concret, les alarmes, es diferencien d'altres que no posseeixen aquest aparell (càmeres)? Així és! La raó principal és a causa dels diversos avantatges que ofereixen. Algunes d'elles són:

  • Vigilància permanent: no hauràs d'estar present físicament en les diferents àrees del teu habitatge per veure qui està observant-la o qui té intencions d'accedir en ella. Aquesta tasca és la dels operadors, els quals podran saber a qualsevol hora del dia quina situació irregular està succeint en els voltants de la teva casa.
  • Costos assequibles: depenent de l'empresa de sistemes de seguretat amb càmeres que escullis, no hauràs d'estar abonant quotes mensuals per gaudir del servei.
  • Prevenció d'intrusions i robatoris: els sistemes de seguretat amb càmeres estan dissenyats per atorgar un panorama real i actual del qual està succeint en l'entorn en què estan instal·lats. D'aquesta manera, incrementen les possibilitats d'anticipar-se als esdeveniments i aconseguir que certs delictes en domicilis no es materialitzin.

Amb nosaltres obtindràs tots aquells excel·lents pros. De fet, comptem amb una aplicació mòbil en la qual podràs visualitzar cada un dels moviments, vídeos i imatges que registren les càmeres.

Doncs sí, disposem de dos plans amb càmeres wifi, on els preus van dels: 19,99 €/mes a 26,99 €/mes (tarifes més econòmiques que les alarmes convencionals). El primer ve amb càmera wifi i el segon amb dues càmeres wifi. A més, has de saber que aquests plans de sistemes de seguretat amb càmeres són per subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing