Sensors de moviment i detectors

Alarma per a casa

Sensors de moviment i detectors

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Sensors de moviment i detectors

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Els sensors de moviment dels quals també pots denominar com a «sensors de presència» o «detectors de moviment», són dispositius electrònics. La seva funció és activar un sistema d’engegat i apagat en els casos que, com el seu nom indica, reconegui els moviments que es manifestin en l'espai on estiguin instal·lats.

Sobre aquest tema, els sensors de moviment no responen als moviments produïts en tota l'àrea en la qual es troben, sinó fins on ho permeti el seu rang d'abast que tenen aquests sensors. És per això que alguns arriben a captar moviments a distàncies més llargues que uns altres.

Com probablement saps, els detectors de moviment s'apliquen en diversos àmbits, sent els habituals la il·luminació de llocs comuns (passadissos, entrades, etc.) i en sistemes de ventilació. Per exemple, en els banys s'empren per a activar els extractes de bany amb la finalitat de dissipar olors desagradables i eliminar humitats per a mantenir una ventilació agradable.

Els sensors de moviment també són molt freqüents i útils en els sistemes d'alarmes, ja que en realitat és el que permet que aquests artefactes compleixin el seu rol principal: oferir-te la seguretat més gran. Sense ells, la seva eficàcia no és absoluta. És per aquesta raó que tots els plans que posem a la teva disposició en relació amb alarmes, compten amb detectors de moviment. D'aquesta manera, podrem estar monitorant l'activitat de les alarmes cada dia i a tota hora.

I per si no fos prou, les nostres alarmes amb detectors de moviment són més barates que les convencionals i per subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing