Contractar alarma per a casa

Alarma per a casa

Contractar alarma per a casa

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Contractar alarma per a casa

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Has sigut víctima d'un robatori al teu habitatge? Vols evitar que els intrusos entrin a la teva casa? Te'n vas de viatge i tens por que ningú vigili la teva llar? Si la teva resposta és un «sí», el millor que pots fer és contractar una alarma.

No obstant això, en contractar alarmes per la casa, has d'assegurar-te de què l'empresa que contractes t'ofereixi aquests beneficis:

  • Monitoratge 24/7: així el teu domicili comptarà amb la protecció cada dia de l'any i a cada hora. D'aquesta manera estaràs tranquil (a) tant dins com fora de casa.
  • Avís assistit a la policia: una vegada que els especialistes detecten algun moviment sospitós, et trucaran i t'instruiran per avisar de manera eficient a les autoritats.
  • Instal·lació fàcil: la idea de contractar una alarma és que no hagis de gastar diners fent reformes, sinó que puguis col·locar l'alarma tu mateix (a) sense cap mena de complicació i en un temps rècord.
  • App mòbil: en contractar una alarma, verifica que podràs tenir el control bàsic des del teu smartphone, com per exemple: activar-la, desactivar-la i veure l'activitat duta a terme per les càmeres.
  • Accessoris: és essencial que l'equip vingui acompanyat de plaques dissuasives, comandaments, detectors de moviment i càmeres wifi. En conjunt, aquests equips t'oferiran una protecció absoluta.


A Bambai t'oferim tots els beneficis per un baix cost. De fet, amb nosaltres pagaràs molt menys que amb altres alarmes convencionals: tenim plans des de 9,99 €/mes. A part, podràs contractar una alarma pel temps que tu necessitis, ja que es tracta d'alarmes per subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing