Alarmes WiFi sense quotes

Alarma per a casa

Alarmes WiFi sense quotes

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes WiFi sense quotes

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Instal·lar un sistema de seguretat a casa pot resultar molt costós. No obstant això, en tots els casos no és així. Per exemple, existeixen alarmes wifi sense quotes que els seus costos són bastant assequibles. Això vol dir, que com a usuari no tindràs abonaments mensuals, ja que les tarifes són molt econòmiques i al mateix temps el servei és de qualitat.

Ambdues característiques, qualitat-preu, les pots trobar en els equips moderns que oferim. Així, el teu habitatge estarà protegit cada dia de l'any, pel fet que oferim monitoratge 24/7 amb l'objectiu de què et sentis segur(a) dins de casa mentre dorms, i quan estiguis fora de casa, mentre vas al supermercat, gimnàs o a gaudir del teu període vacacional.

Adquirir les alarmes wifi sense quotes que oferim també permetrà detectar a l'instant si algú vol entrar a la teva casa o evitar que robi les teves pertinences, ja que a través de les càmeres podrem veure si està passant una situació fora del comú per posteriorment trucar a la policia.

Com suposaràs, per instal·lar aquest mètode modern de protecció continua, requereixes connexió a internet i decidir entre dos plans que posem a la teva disposició.

La principal diferència dels dos paquets és el nombre d'accessoris que content i, per descomptat, els preus: un ve amb una càmera i un detector d'obertura (19,99 €/mes) i l'altre inclou dos càmeres i dos detectors d'obertura (26,99 €/mes).

Com pots notar, són més econòmiques que altres alarmes wifi sense quotes. A més, són sota la subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing