Alarmes sense WiFi & internet

Alarma per a casa

Alarmes sense WiFi & internet

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes sense WiFi & internet

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Vols instal·lar un sistema de seguretat a la teva casa, però no tens connexió a internet? Tenim una solució perfecta que s'adapta a tu: alarmes sense wifi. Sí, sí, com acabes de llegir! No és necessari tenir internet per poder gaudir d'aquest servei essencial.

En poques paraules, mitjançant les alarmes sense internet gaudiràs dels beneficis més significatius que aporta una alarma sense fils. Això sí, s'ha de complir amb dos requisits primordials: el primer és evident, i és posseir electricitat. El segon consisteix a tenir cobertura mòbil d'algun operador de telefonia. Només això!

Si disposes de les dues condicions (que no hi ha dubtes de què sí) podràs anar-te'n a treballar o de vacances amb la tranquil·litat de què el teu habitatge disposarà d'una capa de protecció extra, de vigilància 24/7.

Com el seu nom indica, es tracta d'un servei en el qual agents especialitzats verificaran cada dia de l'any i a totes hores, l'activitat que hi ha en les alarmes sense wifi. Això sí, representem la teva privacitat atès que els sensors de moviment s'activaran quan tu ho determinis. Aquesta acció la pots fer des de l'aplicació mòbil o sol·licitant-nos-ho directament.

Respecte als preus, has de saber que les nostres tarifes són més econòmiques que les alarmes convencionals sense internet: l'únic paquet d'alarmes sense wifi que oferim té un cost de 9,99 €/mes. Aquest ve amb un panell central, dos sensors de moviment, un detector d'obertura, dos comandaments i dues plaques dissuasives. Tot l'indispensable! I per si no n'hi haguera prou, és sota la subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing