Alarmes de seguretat

Alarma per a casa

Alarmes de seguretat

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes de seguretat

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Si vols espantar els delinqüents de la teva llar, evitar robatoris, furts, protegir el teu habitatge, disminuir les estones d'intranquil·litat i por; l'ideal és que adquireixis una alarma de seguretat.

Per mitjà d'aquests aparells moderns comptaràs amb vigilància assistida. Això implica que, agents preparats en la matèria estaran tot el temps pendents de l'activitat que hi ha en les alarmes de seguretat per a casa.

Tal qual com ho llegeixes, monitoratge 24/7! Això no impedirà que el teu espòs(a), fills(a), visites i tu gaudeixin de la seva privacitat, ja que els detectors de moviment de les alarmes i càmeres de seguretat es mantindran activats únicament quan tu així ho decideixis. Sí!, tu ho determinaràs a través de la nostra app mòbil.

D'aquesta manera, quan les alarmes seguretat estiguin en funcionament, podrem accedir per a comprovar a l'instant l'alerta que es produeixi, contactar-te i telefonar a la policia.

Ara bé, és possible que pensis que tot aquest servei et resultarà costós pels beneficis esmentats. I és normal que t'ho imaginis, ja que a l'hora d'investigar sobre els preus de les alarmes de seguretat, segur que vas verificar que els costos són bastant elevats.

No obstant això, a Bambai no és així, ni ens hi acostem. Més aviat t'oferim preus assequibles que ronden entre els 9,99 € i 26,99 € (més barat que les alarmes convencionals). En concret, són 3 plans d'alarmes de seguretat per a casa que tenen dos punts en comú: el primer és incrementar la seguretat de la teva llar, i el segon és que es tracta de plans d'alarmes de seguretat per subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing