Alarmes pisos

Alarma per a casa

Alarmes pisos

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes pisos

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Sigui que visquis de lloguer o siguis l'amo del teu propi immoble, les alarmes per pisos et seran de gran utilitat, per mantenir protegit el teu habitatge quan estiguis fora d'ell (mentre treballes o gaudeixes del teu propi període vacacional) ol inclús quan estiguis dins (particularment quan dorms).

I és que la principal funció d'aquests aparells tan sofisticats, és protegir-te davant de qualsevol lladre que vulgui accedir a la teva casa i si també, si roben algunes de les teves pertinences o posin en risc la teva seguretat física. Això és possible, ja que les alarmes per pisos, estan dissenyades per detectar qualsevol situació sospitosa i així notificar a l'instant a la policia, per impedir que passi algun fet lamentable: com ara la pèrdua dels teus béns materials o passar per un moment d'angoixa.

A Bambai, com a empresa especialitzada en alarmes per pisos, comptem amb aquests aparells, on les seves característiques primordials són: monitoratge 24/7, instal·lació gratuïta i sense la necessitat de fer obres, explicació mòbil i càmeres wifi.

Gràcies a això, no hi haurà cap segon del dia en el qual el teu habitatge deixi d'estar vigilat, no hauràs de realitzar reformes (el qual implica estalviar-te alguns euros i posar en funcionament la teva alarma en menys de quatre dies), podràs controlar l'equip des del teu mòbil i veure el que succeeix al teu habitatge.

No obstant això, les qualitats més ressaltants dels nostres dispositius és que són més econòmiques que les alarmes convencionals per pisos: tenen un cost de 9,99 €/mes, 19,99 €/mes i 26,99 €/mes. A més, el servei que oferim és mitjançant la subscripció sense permanència.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing