Alarmes intel·ligents

Alarma per a casa

Alarmes intel·ligents

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes intel·ligents

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Ni tu ni ningú està exempt de ser víctima d'un robatori o d'una intrusió a casa. És per això, que resulta tan eficient comptar amb un sistema de seguretat propi, com és el cas de les alarmes intel·ligents.

Aquests són dispositius, com també molts rellotges, televisors i mòbils d'última generació, versàtils, però amb l'especialitat de què podràs protegir la teva casa i a tots els teus membres de la teva família de manera bastant còmoda i moderna.

Així com les alarmes tradicionals, venen amb diversos components de gran utilitat: panell de control, plaques dissuasives, sensors de moviment, càmeres wifi i detectors d'obertura. No obstant això, les alarmes intel·ligents es diferencien de les convencionals perquè tenen la particularitat de què es poden controlar de manera remota des d'un dispositiu mòbil.

Això vol dir que, per exemple, des d'un mòbil podràs:

  • Activar i desactivar l'alarma
  • Visualitzar els moviments, imatges i vídeos que capten les càmeres.
  • Donar accés del control d'equip a altres persones.
  • Confirmar alertes

Totes aquestes funcions les podràs obtenir amb les nostres alarmes intel·ligents, les quals són estètiques, sense fils, fàcils d'instal·lar i amb costos molt assequibles: els plans que oferim van des dels 9,99 €/mes fins als 26,99 €/mes.

Com veus, a Bambai tenim les tarifes d'alarmes intel·ligents més econòmiques del mercat, conjuminat a què són per subscripció sense permanència. Per tant, tu esculls per quant de temps contractaràs el servei d'acord amb les teves necessitats, ja que no t'obligarem a utilitzar-lo si no el vols.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing