Alarmes Espanya

Alarma per a casa

Alarmes Espanya

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes Espanya

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Els nivells de robatoris en domicilis i negocis cada vegada va augmentant en totes les comunitats autònomes del país. És per això, que la instal·lació d'alarmes a Espanya s'ha tornat imprescindible, ja que permeten disminuir en gran manera les possibilitats de ser víctima dels malefactors.

En aquest sentit, si vols obtenir un extra en seguretat, et convidem a utilitzar els nostres equips tecnològics, pel fet que la teva llar o e teu negoci estarà protegit els set dies de la setmana i a cada hora, sense donar cap oportunitat als delinqüents d'alterar el sistema, doncs són alarmes Espanya anti inhibidora.

A part, el dispositiu ve acompanyat de plaques dissuasives, punt que és fonamental perquè està comprovat que un gran percentatge dels robatoris no estan planificats sinó que són impulsius. Això significa que, quan un lladre veu que una casa o un negoci està protegit amb aquestes tecnologies, és més probable que s'ho pensi dues vegades a l'hora de dur a terme la seva acció delictiva. Per tant, són accessoris que has de situar en llocs estratègics, com portes o façanes.

Tanmateix, estan dissenyades per controlar-les mitjançant l'aplicació del mòbil. O sigui, des del teu smartphone o tablet podràs activar o desactivar la teva alarma. A més, si ho desitges, podràs donar-li accés a altres persones perquè tinguin el mateix control.

No obstant això, el més atractiu és que són més barates que les alarmes d'Espanya convencionals (des de 9,99 €/mes), sumant que són per subscripció sense permanència. Sí! No t'obliguem a utilitzar el servei per més temps del que necessites.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing