Alarmes antiinhibidor & inhibició

Alarma per a casa

Alarmes antiinhibidor & inhibició

Bambai

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alarma per a casa

Alarmes antiinhibidor & inhibició

Bambai

Taula de continguts

Heading

HeadingHeadingHeadingHeading

Saps que són les alarmes antis inhibidors i perquè has de prioritzar-les al moment de protegir la teva llar? De seguida to expliquem detalladament!

Es tracta d'un sistema de seguretat efectiu. La raó es deu al fet que està dissenyat per garantir la comunicació entre l'alarma i la central receptora, encara que els delinqüents intentin sabotejar-la (alarma anti inhibició) a través de l'ús d'inhibidors.

Però... que són exactament els inhibidors? En simples termes, són sistemes electrònics que per en general són utilitzats per delinqüents amb el fi d'impedir que les alarmes funcionin correctament, mitjançant la saturació de bandes de comunicació.

Això significa que si no tens alarmes anti inhibidors en la teva llar, existeixen altes probabilitats del fet que els intrusos entrin a la teva casa, s'emportin les teves pertinences i sense que ningú s'adoni o sigui massa tard.

Per aquest motiu, és fonamental que recalquis en una alarma d'anti inhibició amb plans per costos assequibles que incloguin càmeres wifi, plaques dissuasives i detectors de moviment, així com les que oferim a Bambai, les quals són més barates que les dels mercats.

Amb exactitud, oferim 3 paquets: un bàsic sense càmera wifi per 9,99 €/mes, un altre que ofereix una càmera wifi per 19,99 €/mes i l'últim que té dues càmeres wifi per 26,99 €/mes. Els tres paquets tenen en comú que són per subscripció sense permanència. Això significa que podràs contactar alarmes anti inhibidors per mantenir la teva llar o negocio protegit per un preu bastant assequible sense tenir l'obligació de pagar el servei per més d'un temps del que necessitis.

Més info?
Veure preus

Truca al 937 379 317 o et truquem gratis!

Tot en marxa aviat et trucarem!
Ups! Alguna cosa ha anat malament. Torna a intentar-ho o trucan's al 937 379 317

Últims posts

Contingut relacionat

Static and dynamic content editing